VAXPO verhuist naar oude site Van Marcke

Gepubliceerd op dinsdag 13 juli 2021
23 augustus 2021

Vanaf 23 augustus kunnen inwoners van Kortrijk, Harelbeke en Kuurne die nog hun 1e of 2e vaccindosis moeten krijgen, terecht op de oude site Van Marcke in de Weggevoerdenlaan in Kortrijk. De verhuis van VAXPO staat gepland op 18, 19 en 20 augustus.

Van Xpo Kortrijk naar de oude site Van Marcke

In augustus verhuist VAXPO naar een nieuwe locatie op de oude site Van Marcke. Nu het normale leven stilaan terug op gang komt, en organisatoren volop aan het kijken zijn om weer evenementen en beurzen te kunnen organiseren, zullen de hallen van Xpo Kortrijk opnieuw in gebruik worden genomen. Met als eerste belangrijke afspraak: de tweejaarlijkse beurs Matexpo in september.

Binnen de eerstelijnszone is dan ook gezocht naar een waardig alternatief voor hal 5 van Xpo Kortrijk. Dat hebben we gevonden op de oude site Van Marcke in de Weggevoerdenlaan.

In deze grote hallen kan de huidige werking van VAXPO moeiteloos overgebracht worden, al zullen er vanaf augustus waarschijnlijk minder lijnen nodig zijn om de resterende vaccinaties uit te voeren. Er werd in overleg met Van Marcke gekozen voor een hal op hun oude site. De site is vlot bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer. Er is een ruime parking, inclusief plaatsen vlakbij de hal voor minder mobiele mensen en een fietsparking. Alle info rond de bereikbaarheid wordt tijdig beschikbaar gesteld op vaxpo.be. 

De verhuis van de huidige werking staat ingepland voor 18, 19 en 20 augustus. Op die dagen zal het vaccinatiecentrum dus gesloten zijn. In de week van 23 augustus moet VAXPO opnieuw volledig operationeel zijn om mensen te ontvangen voor hun 1e en/of 2e prik.

VAXPO zal daar blijven tot 15 oktober, de datum waarop de Vlaamse financiering van de vaccinatiecentra afloopt. Indien de campagne alsnog verlengd zou worden, zijn er mogelijkheden om op de site te blijven.

liggingsplan Vaxpo van marcke

Vanaf 23 augustus ben je voor je 2e vaccindosis welkom op onze nieuwe locatie:

POTTELBERG 30, KORTRIJK
Bij de tweede vaccinatie breng je ook je vaccinatiekaart mee die je krijgt bij je eerste bezoek.

De site is vlot bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer.
Er is een ruime parking. Er zijn parkeerplaatsen voorzien vlakbij de hal voor minder mobiele personen en er is ook een fietsparking.

Kom je met de bus?

Neem lijn 83, Halte Pottelberg.

Vragen?

Het VAXPO-callcenter is bereikbaar op het
nummer 056 244 000.
Of mail naar info@vaxpo.be
Meer info: www.vaxpo.be